onsdag 15 augusti 2012

Pausfågel

Har levt i en tidskapsel några veckor, med mycket dramatik, sorg - och glädje. Mitt i allt var en lång resa inplanerad, en resa som, om det "bara" hade gällt en tripp till något av de närmaste grannländerna, hade blivit inställd. En resa som har handlat om mer än bara sightseeing.
Så vi for iväg och på något sätt kittades familjen samman ännu lite bättre. Sorgen efter lilla svärmor finns där och det är mycket vi ska ta itu med, men nu orkar vi.

En detalj maken hann ordna med innan vi reste var uppsägningen av sin mammas lägenhet. Han fick till svar att lägenhetsinnehavaren måste själv skriva under en uppsägning.
- Men om hon inte längre finns i livet då? frågade han.
- Lägenhetsinnehavaren måste själv underteckna en uppsägning, svarade robotbyråkraten.

Till slut, efter flera sådana turer, gick byråkraten med på att maken fick säga upp sin mammas lägenhet, utan hennes underskrift.

Att man kan bli trött.

---


Kommer inom kort lägga ut bilder från vår resa.

3 kommentarer:

 1. Varmt välkommen hem! Jag är så glad att ni kom iväg på resan och ser fram emot att få se bilder och höra mycket, mycket mer!

  SvaraRadera
 2. Robotbyråkrater....hemskt!
  att ni kom iväg, härligt! :)

  SvaraRadera
 3. Susjos, i o f s behöver värden något slags intyg på att hyresgästen verkligen vill säga upp kontraktet, men nu fanns det ju en attest, så det borde inte ha varit något problem.

  SvaraRadera