torsdag 7 november 2013

Toodelitidoo

Jag har inte glömt denna plats, nej då, men alla inlämningsdatum står som spön i backen. Har tre nästa vecka, och jag blir matt vid tanken.
En text kan jag nog få ihop utan något större arbete egentligen, men de två andra ... hm.

Jag tog i alla fall lite ledigt några dagar under höstlovet. Femtonåringen, elvaåringen och jag reste till London och shoppade, turistade, shoppade, promenerade, shoppade, drack eftermiddagste, shoppade ... ändå är en kvalificerad gissning att flickorna tyckte att det var för lite shopping.
Jag fick tag på glaskulor i orange, vilket jag sökt efter några år. Rött och orange, det blir fint i julgranen. Ja, så blev det några böcker också, självklart. Vi kom inte förbi Foyle's på Charing Cross Road, men en liten "slinka-in" på en av de mindre filialerna på Waterstone's på Oxford street kunde jag övertala flickorna till.

Eftermiddagste blev det även i går. En nätväninna passerade staden och frågade om vi inte kunde ses. Självklart tyckte jag och så sågs vi, för första gången i verkliga livet. Hon är precis så rar och eftertänksam och klok som jag hade tänkt mig. Att hon är väldigt vacker visste jag redan, jag ju hade sett fotografier på henne.

Tack fina K för ditt initiativ! Hoppas det blir fler gånger.


Så glad man blir av vänner
 


2 kommentarer:

  1. Ja, visst är det mysigt att träffa cybervänner! Att få höra rösten också, se rörelserna, ta på varandra!
    Vi fick bara ihop totalt 50 kilo äpplen i år, inget bra äppelår alls.

    SvaraRadera
  2. Vi fick mycket äpplen, men jag måste uppenbarligen plocka i fler omgångar. Äpplen som faller medan man plockar är ju okej, (om det inte är i kohagen), men när diverse olika små djur har börjat äta av dem, känns det inte så fräscht. Men 50 kg, som jag fick med mig till musteriet, är okej på så få träd som faktiskt ger frukt. Har ju ett tjugotal, men bara fyra-fem bär frukt.

    SvaraRadera