tisdag 16 juni 2009

Husförsäljning på g?

Inte för att vi skrivit kontrakt än, men det ser faktiskt ganska ljust ut nu. Det var visning på gamla huset i söndags, det kom sju sällskap, varav ett sällskap genast lade ett bud. Det sällskapet (ett par, en familj, en ensamstående???) var där igår kväll också tillsammans med några fler spekulanter.
Så än finns det hopp.
Skulle vara väldigt skönt att bli av med åtminstone ett av husen (har ju ett som vi byggt på företaget och så ett skrutthus i Medelpad, förutom vår gamla bostad).

Allt screwing då? Jo, det går framåt, var dock tvungen att vila tummarna lite ... det sliter på de konstigaste ställen när man gör ovana saker.

Kram

4 kommentarer:

 1. Spännande, hoppas det blir snabba affärer! Kan vi inte få se lite bilder på nya huset snart? Med kaos och allt!

  SvaraRadera
 2. Ett bud är betydligt bättre än inga bud! Hoppas att det går vägen (och att fler budar, så att det stiger lite också...).

  Kan förstå att det varit trögt, vem sjutton vill titta på hus när det regnar? Då vill man väl (kanske) bo i lägenhet och strunta i gräsmattor och hängrännor och vattensamlingar i källare etc etc...

  Snart får man väl komma på inflyttningsfest?
  ;-)

  SvaraRadera
 3. :o)
  Det löser sig. Det blir sålt! Nu är ändå bästa tiden att sälja hus. Angående Annis kommentar, regnar det hos er? Här är strålande sol fram till midsommar...

  Sköt om dig.

  SvaraRadera
 4. Nej Artista, det var ju just därför det blev intressant med hustitt!

  Och ja, kära Öbo, nu är du också utmanad!

  SvaraRadera