fredag 26 juni 2009

Så försvann ännu en del av ungdomen

Vet inte hur det gick till, men på något sätt har jag blivit (ännu) klumpig(are). Tänk om man fick bli klokare och visare och ändå slippa det kroppsliga förfallet.
Inte badar jag i nästan alla väder och nästan alla temperaturer, som förr, nej, jag har blivit ganska sparsmakad. Inte har jag samma styrka i kroppen, eller balans heller.

Så glömmer jag alla de egna små krämporna när jag läser att Michael Jackson är död. Nej, han var ingen jättestor idol för mig, men ändå, han fanns ju alltid där. Blekare och blekare och med smalare och smalare näsa.
Så söt han var egentligen, innan alla operationer.

Bara två år äldre än jag, årsbarn med Madonna (som bara fortsätter och fortsätter och ser lika fräsch ut nu som för femton år sedan).

Jag begrep aldrig de där stormarna mot eller för Michael Jackson. Bra musik är bra musik. Även om jag själv föredrar Prince (också han av årgång -58) om man nu ska tala om mer lättsmält dansmusik.

En inte alldeles för långsökt gissning är att det nu kommer spelas massor med "Thriller", "Billy Jean", "Black & white" osv osv de närmaste dagarna på alla radiokanaler.

5 kommentarer:

 1. Jag har inte heller förstår dom där stormarna, gillar hans musik skarpt och tänkte faktist ett tag försöka få tag på en biljett till de 50 konserter han hade planerat in att göra i London om bara 2 veckor, kanske va tur i oturen att jag aldrig köpte någon biljett, men sakna Mr Jackson kommer jag att göra..

  Kram♥

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig varit något fan av Michael även om hans musik förstås påverkat mig också.

  Själv är jag "bara" förkyld... host host...

  SvaraRadera
 3. Visst har han gjort musik som man aldrig kommer att glömma...

  SvaraRadera
 4. Han var ju bra, men sen var han ju ett bedrövligt kapitel också.

  SvaraRadera
 5. Hoppas att allt gick i lås igår! Du missade en svettig promenad ;-)

  Men nu får du en liten award av mig, bara att hämta i min blogg!

  SvaraRadera