måndag 16 augusti 2010

Hjälp!

Huset är i totalt kaos (som det oftast är) med skor, stövlar, ryggsäckar precis innanför dörren, sandhögar efter hunden, "fådda" rotsaker från grannen som han kom över med i lördags, dammsugare som står framför kakelugnen (får inte lyfta eller dra än på två veckor, så jag kan inte göra något åt det själv), tidningar, papper, viktiga ritningar, tygprover ...

...

och i eftermiddag kommer en journalist hem till oss som kanske ska skriva om vårt hus.

I alla fall har jag fått undan disken.

6 kommentarer:

 1. VAR är tonåringarna? Sätt dem i arbete - genast!

  SvaraRadera
 2. Ett steg i taget, precis som bergsbestigarna. Så går det till slut. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Journalisten visade sig vara en arkitekt (som jag kände till, men maken hade missuppfattat namnet, så jag kopplade inte rätt) med specialintresse av ekologiskt byggande mm. Han skriver bl a för tidskriften Bioenergi. Igår rekade han, tog lite bilder och intervjuade oss i ca en timme. Han brydde sig inte om alla dammråttor, däremot plåtade han elcentral, acktankar, skafferi, den vattenmantlade kakelugnen o a tekniska detaljer.

  Om det blir ett reportage, kommer han åter om X månader. Han ville inte ta bilder på byggställningar, som han uttryckte sig.

  Vadå "ha flyttat in för ett år sedan"? Man kan väl bo utan att panelen är klar?

  SvaraRadera
 4. Ooh, spännande! Du kan väl berätta när/om det blir reportage? Jag älskar att läsa om hus och framförallt om ekologiskt hållbara lösningar. :) När vi har råd köper vi magasinet Kloka hem. :) (Lite "otroget" eftersom mina kusiner med mor alla håller till på tidskriften Gård & Torp..)

  SvaraRadera