söndag 26 juli 2009

Morgonstund har guld i mun

Det lönar sig att vara en "early bird"! Jag skönjer slutet på upphämtningen av bokföringen. Jag har hela sommaren legat ca tre veckor efter, men nu är jag framme vid den 22:a. Alltså bara några dagar efter. Visst märks det att det inte har köpts in något, att vi inte varit ute hos kunder, att projektet står stilla. Bara löner som ska betalas ut, inbetalningar som ska noteras, och så deklarationer till skatteverket. I princip ingenting.

Samtidigt har jag hittat ett antal fel jag gjort tidigare. Men det får jag försöka reda ut nästa vecka. I morgon ska vi verkligen tömma vår gamla villa, för den tredje augusti är det övertag. Och jag får pengar! Det ligger en del privata räkningar och skräpar, skönt att kunna betala dem nu.

2 kommentarer:

  1. Jag har också hittat en del fel och konstigheter, eller snarare utgifter som jag tagit privat som skulle varit på firman... suck...

    Jo, flugsnapparna m fl var ett utkast som inte skulle publiceras än, jag missade att det inte var schemalagt och klickade på publicera... Men det kommer så småningom, när jag har tagit bilden som ska illustrera inlägget ;-)

    SvaraRadera
  2. Jag har morgonstund för det mesta och skulle önska att ha sovmorgon ibland.

    Men det är väl bara att gilla läget och glädjas åt allt som blir gjort dessa stunder.

    SvaraRadera