tisdag 18 maj 2010

Joggblogg del 5

Nej, det blev ingen träning alls i förra joggbloggen, tiden försvann för mig. Den gör ofta det. Undrar varför? Kan det möjligen bero på att jag gärna skjuter upp allt jag kan göra i morgon till övermorgon, när det nästan är försent?

Men jag har ränt på ett par gånger under helgen ändå. I söndags hade jag med mig hundskrället, som hade blivit bättre i sin stackars mage. Men han var fortfarande trött och jag fick ta det lugnt med honom. Dessutom ville jag koppla honom lite tidigare än jag brukar, (lite får han springa fritt, vad skulle det annars vara för ett liv för honom?), han ville hellre stanna och nosa och kissmarkera på varje grässtrå.

Själv var jag trött efter för lite sömn under natten. Jag vaknade kallsvettig flera timmar för tidigt, jag drömde att tolvåringen inte skulle hinna få sitt nya pass i tid och därmed skulle vi inte hinna få visum till sommarens resa och därmed skulle vi inte kunna resa alls. Och biljetterna är betalda och inte återlämningsbara ... de kostar en halv förmögenhet, eftersom vi reser reguljärt till en stad, hem från en annan och så är det femtielva inrikesresor under tiden.

Så det gick inget vidare med min löpning i söndags. Huvudet och hjärtat säger mig dock att jag kommer springa igen i morgon eller möjligen på torsdag. Igår cyklade jag i stället, då kör jag inte "intervallträning", då ligger jag stadigt på 75% av min maxpuls. Min intervallträning när jag springer går ut på att jag springer 500 m, går 200 m, springer igen 500 m, går 100 m, springer 300 m (då börjar jag bli lite seg), går 500 m osv osv. Jag vill alltid avsluta med en rusning uppför vår uppfart. Den rusningen kan en snigel hålla.

6 kommentarer:

 1. Ps. Den ömma menisken är inte öm längre, det var bra att jag inte sprang förra veckan.

  SvaraRadera
 2. Jag börjar ana att jag kommer i mål sist i Vårruset...

  SvaraRadera
 3. Men Anni: ska du SPRINGA i vårruset? Jag trodde det var rödvin som gällde :-)

  SvaraRadera
 4. Ulla: man skulle kunna tro det, men jag går fortfarande på min kur, så jag nobbar nubben ett tag till :-)

  /Öbon

  SvaraRadera
 5. Nu tror jag nog du är blygsam, nog springer du fortare än en snigel :)

  SvaraRadera
 6. Polly den 22 maj? Vill träffas! Eller är promenader för snigligt för dig numera? ;)

  SvaraRadera